Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
5-6 ντομάτες
Αλεύρι όσο πάρει
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Θυμάρι
Ρίγανη
Δυόσμο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
Αλάτι, πιπέρι
Σπορέλαιο
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες μας και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Κόβουμε και τα φρέσκα κρεμμυδάκια μας σε σχετικά μικρές ροδέλες. Προσθέτουμε το μπέικιν, το θυμάρι, τη ρίγανη, το δυόσμο, ψιλοκόβουμε και το ξερό κρεμμύδι μας μέσα στο μπωλ επίσης. Προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι, αλεύρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα μας για 1/2 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Σε ένα τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο να κάψει και με δύο κουτάλια πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας και τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Γυρνάμε τους ντοματοκεφτέδες μας και από τις δύο πλευρές και μόλις γίνουν τους αποσύρουμε σε ένα χαρτί κουζίνας να βγάλουν το πολύ λάδι τους.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!