Υλικά:
4 σφιχτές μέτριες ντομάτες
1 ροδάκινο
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 κουταλιές ξύδι
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και το ροδάκινο σε λεπτές φετούλες. Τα στρώνουμε σε πιατέλα εναλλάξ να μισοκαλύπτει το ένα το άλλο. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το σκόρδο, το ξύδι, τον μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ανακατεύοντας ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ραντίζουμε την σαλάτα μας με το “ενισχυμένο” λαδόξυδο που φτιάξαμε, την σερβίρουμε και την απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.