15 ντοματούλες σφιχτές
2 πατάτες
1 αγγούρι
3-4 κολοκυθάκια
Λίγες ελιές
Μαϊντανό
Μαγιονέζα
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε καλά και βράζουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια. Αφού βράσουν και κρυώσουν τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Σε μικρά κυβάκια κόβουμε επίσης και το αγγούρι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, το αγγούρι, μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι. Πλένουμε καλά τις ντομάτες και αφού τους κόψουμε μια λεπτή φέτα μαζί με το κοτσάνι, τις αδειάζουμε προσεκτικά με ένα κουταλάκι του γλυκού. Τοποθετούμε τις ντομάτες σε μια πιατέλα με το άνοιγμα προς τα πάνω. Μοιράζουμε το μείγμα της γέμισης που έχουμε φτιάξει σε αυτές και συμπληρώνουμε τον υπόλοιπο κενό χώρο τους με μαγιονέζα. Τις γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελιές και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρουμε.