350γρ. κιμά
1 πασάτα ντομάτας
2 κύβους νοστιμιάς βοδινού
1/2 κούπα κρημ τσιζ
1 1/2 κούπα ζυμαρικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
Λίγη ρίγανη
Λίγη πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά μας να γίνει ψιχουλιαστός. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα μας. Βράζουμε ένα λίτρο νερό και το προσθέτουμε στον κιμά μαζί με τους κύβους νοστιμιάς και την πασάτα ντομάτας. Σιγοβράζουμε για δέκα λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το κρημ τσιζ και λίγο από τον φρέσκο βασιλικό και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια βάζουμε και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 10 λεπτά ακόμη. Σερβίρουμε σε πιάτα και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό.