1/2 κιλό ντοματάκια τσέρυ
3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κούπα τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
2-3 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τα ντοματάκια μας. Σε ένα πυρεξάκι αναμειγνύουμε τα ντοματάκια, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες (περίπου ένα τέταρτο της ώρας). Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το βούτυρο με το μπαγιάτικο ψωμί και στη συνέχεια το προσθέτουμε στο πυρέξ με τα ντοματάκια. Ψήνουμε για λίγα λεπτά και πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό.