250γρ. ντοματάκια τσέρι κόκκινα
200γρ. ντοματάκια τσέρι κίτρινα ή και πορτοκαλί
1/2 κούπα γάλα
2-3 κουταλιές λευκό ξύδι
1 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
Φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο
Άλας βοτάνων, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ βάζουμε το γάλα και ρίχνουμε μέσα του το ξύδι. Αφήνουμε να σταθεί (χωρίς να κουνάμε ή να ανακατεύουμε) για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το εστραγκόν, λίγο ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το άλας βοτάνων, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά να γίνει η σάλτσα μας ομοιόμορφη. Σε ένα πλατύ και ρηχό σκεύος βάζουμε -κομμένα στα δύο- τα ντοματάκια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε προσεκτικά, πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!