Υλικά:
4 φέτες ψωμί του τοστ ολικής
8 φέτες τυρί τσένταρ ή άλλο
1/2 αβοκάντο
1 ντομάτα
2 κουταλιές μαγιονέζα
Λίγο πιπέρι καγιέν
Αλάτι
Εκτέλεση:
Αλείφουμε μαγιονέζα σε κάθε φέτα ψωμιού και την πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι καγιέν. Κόβουμε σε λεπτές φετούλες την ντομάτα και το αβοκάντο και τις τοποθετούμε πάνω στο ψωμί μας. Αλατίζουμε πολύ ελαφριά. Σκεπάζουμε με δύο φέτες τυρί κάθε ψωμί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για λίγα λεπτά μέχρι να φρυγανιστεί το ψωμί μας και να λιώσει καλά το τυρί μας. Έτοιμο να το απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.