1 κούπα φέτα θρυμματισμένη
1/2 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1/2 κούπα τριμμένο τυρί τσένταρ
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1/4 κούπας σάλτσα ντομάτας
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπωλάκι πυρέξ ή σε πήλινη τσανάκα από γιαούρτι βάζουμε θρύμματα φέτας να καλύψουν όλο το κάτω μέρος του (κρατάμε ελάχιστη ποσότητα για αργότερα). Προσθέτουμε σε όλη την επιφάνεια το σκόρδο και την σάλτσα ντομάτας. Βάζουμε και την υπόλοιπη φέτα. Ανακατεύουμε μαζί τη μοτσαρέλα και το τσένταρ και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του σκεύους μας. Ψήνουμε για 15 λεπτά και το σερβίρουμε καυτό όπως είναι.
Συνοδεύει φρεσκοψημένο ψωμί, τσιπς τορτίγιας, κριτσίνια κλπ. Το ντιπ τυριών με φέτα γίνεται πανεύκολα και είναι το ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα είδη ποτών!