6 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmanns
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Αλείφουμε τις πιπεριές απ’ όλες τις πλευρές με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο γκριλ και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Κατόπιν αφαιρούμε την φλούδα, το κοτσάνι και τους σπόρους και τις ανοίγουμε ώστε να βεβαιωθούμε ότι καθάρισαν καλά. Καθαρίζουμε τα σκόρδα, τα τοποθετούμε στο multi ή στο blender και τα πολτοποιούμε μαζί με το ξύδι. Τέλος προσθέτουμε και τις πιπεριές Φλωρίνης. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και τον πολτό της πιπεριάς. Σερβίρουμε σε φρυγανιές ή φρυγανισμένο ψωμί.