5 πιπεριές κέρατο ψωμωμένες
3 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για την μουστάρδα:
3 κουταλιές της σούπας σιναπόσπορο κίτρινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κιτρινόριζα (κουρκουμάς, turmeric)
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
100ml νερό
Φτιάχνουμε πρώτα την πάστα πιπεριάς ακολουθώντας την συνταγή που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ! Κατόπιν φτιάχνουμε την μουστάρδα, σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ! Βάζουμε και τα δύο μίγματα στο ψυγείο και όταν κρυώσουν καλά, αναμιγνύουμε 6 μέρη πάστα πιπεριάς με 1 μέρος μουστάρδα! Θα το λατρέψετε αυτό το ντιπ!