Υλικά:
500γρ. ντομάτες
200γρ. κέτσαπ καυτερό
1/2 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 – 1 καυτερή πιπεριά
1 κουταλάκι μέλι
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι κύμινο
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο
1 λάιμ (το χυμό του)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Αφαιρούμε τους σπόρους. Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και τα ψιλοκόβουμε. Εάν δεν είναι όσο καυτερό θέλουμε προσθέτουμε λίγη ακόμη καυτερή πιπεριά. Το Μεξικάνικο ντιπ μας είναι έτοιμο για να συνοδεύσουμε πικάντικα φαγητά με κιμά, τηγανητές πατάτες ή ακόμη και πατατάκια τορτίγιας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.