Υλικά:
250γρ. τυρί φέτα
250γρ. τυρί κρέμα (cream cheese)
2-4 κουταλιές γάλα
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ δουλεύουμε την φέτα με το κριμ τσιζ. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου (ανάλογα με το γούστο μας) και 2-3 φύλλα δυόσμου. Ρίχνουμε μία μία τις κουταλιές του γάλακτος σταματώντας στην επιθυμητή για εμάς πυκνότητα. Δουλεύουμε όλο το μείγμα μαζί για ένα λεπτό και το ντιπ μας είναι έτοιμο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.