Υλικά:
1 βάζο έτοιμες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
1 κούπα τρίμματα τυριού φέτας
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε καλά τις πιπεριές. Αφαιρούμε σχολαστικά κάθε ίχνος φλοίδας που τυχόν έχουν. Τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ και προσθέτουμε τη φέτα, το σκόρδο και το λάδι. Κόβουμε το μείγμα μας. Σπρώχνουμε από τα τοιχώματα του μπλέντερ το μείγμα που έχει κολλήσει και ξανακόβουμε στο μπλέντερ. Το ντιπ μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.