125γρ. τυρί κρέμα
100γρ. τυρί φέτα
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 αγγούρι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν
Ξεφλουδίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε κατά μήκος. Αφαιρούμε τα σπόρια του και το ταμπονάρουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσει εντελώς. Το τρίβουμε στον τρίφτη και το αφήνουμε να στραγγίξει σε σουρωτήρι.
Σε ένα μπωλ με ένα πιρούνι διαλύουμε εντελώς τη φέτα και την αναμειγνύουμε με το τυρί κρέμα, την μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρια, τον μαϊντανό, το κρεμμυδάκι και τέλος με το αγγούρι. Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Σερβίρουμε αυτό το δροσερό ντιπ σε μπωλ και το συνοδεύουμε με κριτσίνια και κρακεράκια.