Υλικά:
1 κούπα καβουρόψιχα
1/2 κούπα μαγιονέζα Hellmann’s
1/2 κούπα κριμ τσιζ
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε με την καβουρόψιχα, τη μαγιονέζα, το κριμ τσιζ, το πιπέρι και το αλάτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν θέλουμε, πάνω από το μπωλάκι που θα το σερβίρουμε τρίβουμε λίγο πιπεράκι ακόμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.