1 1/2 κούπα τριμμένη φέτα
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα καρύδια
1 ψητή κόκκινη πιπεριά
1 κουταλάκι ιταλικό μείγμα μυρωδικών
Λίγες ελιές καλαμών
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τη γαρνιτούρα:
Αγγούρι κομμένο σε φετούλες
Τορτίγιας τσιπς
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τριμμένη τη φέτα, το γάλα, τα καρύδια, το μείγμα μυρωδικών και το πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα αρκετά λείο μείγμα. Δοκιμάζουμε μήπως το ντιπ μας χρειάζεται λίγο αλάτι ή επιπλέον μείγμα μυρωδικών και αν ναι, τα προσθέτουμε. Στη συνέχεια σερβίρουμε σε βαθύ μπωλ, διακοσμούμε με τις ελιές, την ψητή πιπεριά, και σερβίρουμε με πίτες τορτίγιας και φέτες αγγουριού ώστε να το απολαύσουν οι καλεσμένοι μας.