Υλικά:
1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmanns
1 φλιτζάνι πάστα ελιάς
1/2 φλιτζάνι ελιές σε ροδέλες
2 κουταλιές σούπας ξύδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε μαζί τη μαγιονέζα Hellmans, την πάστα ελιάς, το ξύδι και το αλατοπίπερο και όταν το μίγμα μας έχει ανακατευθεί πλήρως, ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τις ροδέλες της ελιάς. Σερβίρουμε το ντιπ ελιάς με μαγιονέζα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε βρασμένες στον ατμό πατάτες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.