Πριν ψήσετε το ψάρι σας στο γκριλ, αλείψετε το με ψιλό στρώμα μαγιονέζας. Έτσι δεν κολλάει στη σχάρα, διατηρείται ζουμερό χωρίς να ξεραθεί και αποκτά ωραιότατη γεύση, κυρίως αν ανακατέψετε με τη μαγιονέζα διάφορα αρωματικά.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αλυσσανδράκη Χαρίκλεια, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.