Υλικά:
20 περίπου λαχανάκια Βρυξελλών
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές σόγια σως (soy ή soja sauce)
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στη μέση κατά μήκος. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και ακουμπάμε τα λαχανάκια με την κομμένη τους πλευρά προς τα κάτω. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για δέκα περίπου λεπτά. Ξεκαπακώνουμε και προσθέτουμε την σόγια σως. Ανακατεύουμε τα λαχανάκια για να καλυφθούν ομοιόμορφα από την σόγια σως και σερβίρουμε αμέσως.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.