1/2 κιλό γαρίδες φρέσκιες
2 κούπες ρύζι Bella Agrino
2 μεσαία κρεμμύδια
4 κουταλιές λάδι ή βιτάμ
4 πιπεριές φλωρίνης
2 ντομάτες
Αλάτι, καυτερό πιπέρι
Πλένουμε καλά τις γαρίδες και τις βράζουμε σε 5 κούπες νερό. Χρειάζονται πέντε περίπου λεπτά για να βράσουν. Κρατάμε ζεστό το νερό όπου έχουν βράσει, για να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα και ξεφλουδίζουμε προσεκτικά τις γαρίδες. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ντομάτες. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και όταν αυτό σκουρύνει ρίχνουμε το ρύζι, το ανακατεύουμε για λίγο και κατόπιν προσθέτουμε: το ζουμί από τις γαρίδες, τις πιπεριές φλωρίνης, τις ντομάτες, τις γαρίδες, το αλάτι και το καυτερό πιπέρι. Βράζουμε για 15 περίπου λεπτά μέχρι να στεγνώσει σχεδόν το φαγητό μας, ανακατεύοντας που και που. Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας και καπακώνουμε την κατσαρόλα χωρίς να την αποσύρουμε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ολυμπία Κ. και την ευχαριστούμε πολύ.