Υλικά:
1/2 κούπα ταχίνι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε στο μούλτι μαζί με το χυμό του λεμονιού. Προσθέτουμε το ταχίνι, το αλάτι, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας λίγο λίγο νερό μέχρι το ντιπ να αραιώσει τόσο ώστε να αλείφεται εύκολα αλλά να μην τρέχει. Το φυλάμε στο ψυγείο και πριν το σερβίρουμε προσθέτουμε το μαϊντανό, κρατώντας λίγο για να τον πασπαλίσουμε από πάνω.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.