Υλικά:
750 ml νερό
6 κουταλιές της σούπας γεμάτες νισεστέ
7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βράζουμε το νερό μέχρι να κάψει, σε ενα μπώλ διαλύουμε το νισεστέ με την ζάχαρη μόλις πάρει βράση το νερό το κατεβάζουμε απο την φωτιά και ριχνουμε τα υλικά που εχουμε διαλύσει και ανακατέυουμε γρήγορα. Μοιράζουμε σε μπωλ ή σε μεγάλο tupper και αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε κανέλα και σπασμένα καρύδια ή σιρόπι απο ροδόνερο!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.