5 φλιτζάνια αλεύρι φάριν απ
3 φλιτζάνια ζάχαρη
9 κουταλιές κακάο
1 φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο
4 κουταλιές ξύδι
3 βανίλιες
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγη ζάχαρη άχνη
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το λάδι και την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το ξύδι, τις βανίλιες, το αλάτι, το κακάο και 3 φλιτζάνια νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά καθώς συνεχίζουμε το χτύπημα. Όταν ανακατευτούν καλά τα υλικά μας αλείφουμε με λάδι και αλευρώνουμε ένα αντικολλητικό ταψί και ρίχνουμε εκεί το μείγμα μας. Το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 3/4 της ώρας. Όταν κρυώσει καλά το διακοσμούμε με ζάχαρη άχνη.