Υλικά:
1 φλυτζάνι νερό
1 φλυτζάνι ζάχαρη
2 φλυτζάνια φρυγανιά
1 φλυτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
1 1/2 σοκολάτα κουβερτούρα
Ινδοκάρυδο για επάλειψη
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την ζάχαρη μαζί με νερό και τη σοκολάτα κουβερτούρα. Προσθέτουμε το καρύδι μας και την φρυγανιά. Αφήνουμε είκοσι λεπτά στην κατάψυξη. Εν συνεχεία πλάθουμε τρουφάκια στρόγγυλα και τα καλύπτουμε με ινδοκάρυδο. Είναι πολύ νόστιμα και εύκολα. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ένας επισκέπτης της Ματιάς και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.