Υλικά:
2 ντοματάκια κονκασέ
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό ή αχιβάδα
1 κρεμμύδι ξερό
2 κουταλιές βιτάμ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει. Μόλις βράσει το νερό βάζουμε αλάτι και το βιτάμ να λιώσει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε με τα κονκασέ στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν για ένα τέταρτο και προσθέτουμε το μακαρονάκι. Βράζουμε για 15 λεπτά περίπου και η πεντανόστιμη ντοματόσουπά μας είναι έτοιμη!
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια τυριού φέτας όταν σερβίρουμε τη ντοματόσουπα στα πιάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.