Υλικά:
12 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
6 κουταλιές βιτάμ
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βιτάμ να λιώσει και μέσα του ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών σιγά σιγά και ανακατεύουμε έντονα μέχρι να σφίξει η νηστίσιμη μπεσαμέλ μας. Εάν σβολιάσει, το μπαστούνι κοπής θα δώσει τη λύση!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Χριστίνα Ν., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.