Υλικά για τη ζύμη:
Αλεύρι
Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Υλικά για τη γέμιση:
Βιτάμ
Μέλι ή Σπιτική μαρμελάδα
Τριμμένο καρύδι
Εκτέλεση:
Αφού κάνουμε τις νηστίσιμες κρέπες όπως τις κάνει η Μαίρη (βλ. συνταγή εδώ), μπορούμε να τις κάνουμε και γλυκιές. Αν απλώσουμε μια λεπτή στρώση Βιτάμ και όσο μέλι θέλουμε, ή σπιτική κατά προτίμηση μαρμελάδα, φτιάχνουμε μια καταπληκτική παραλλαγή για γλυκιές κρέπες που, μεταξύ μας, είναι κατά πολύ υγιεινότερες από αυτές με την μερέντα. Αν βάλουμε και τριμμένο καρύδι… τότε προσοχή μην δαγκώσουμε τα δάκτυλά μας!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βαΐτσα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.