Υλικά:
Φραντζολάκια ψωμιού ολικής αλέσεως
Μελιτζάνες φλάσκες
Κολοκυθάκια
Πατάτες
Καυτερό κέτσαπ
Λάδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε ροδέλες ισόπαχες. Τα τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Κόβουμε τα φραντζολάκια στη μέση και αλείφουμε και τις δύο τους πλευρές με το καυτερό κέτσαπ. Στρώνουμε την πατάτα, το κολοκύθι και τη μελιτζάνα έτσι ώστε να εξέχουν λίγο προς τα έξω. Είναι πεντανόστιμα και ιδανικά για το σπίτι ή τη δουλειά τις ημέρες της νηστείας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.