200γρ. σοκολάτα μαύρη (70% κακάο)
200γρ. ταχίνι
100γρ. κακάο σκόνη
70γρ. ζάχαρη
50ml λικέρ
15 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
Χοντροκόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Όταν ρευστοποιηθεί την ρίχνουμε σε ένα μπωλ μαζί με το ταχίνι, τη ζάχαρη το δυόσμο και το ξύσμα του λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το λικέρ. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σκεπάζουμε το μπωλ και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο με τρεις ώρες. Μόλις παγώσει καλά το μείγμα μας πλάθουμε με αυτό στρογγυλά τρουφάκια σε μέγεθος καρυδιού. Ρίχνουμε το κακάο σε ένα βαθύ πιάτο και πάνω του κυλάμε τα τρουφάκια μέχρι να καλυφθεί όλη τους η εξωτερική επιφάνεια με κακάο. Τα βάζουμε σε ατομικές χάρτινες συσκευασίες και τα προσφέρουμε.