Υλικά:
1 δόση (44 ml) Τζιν (Gin)
1 δόση (44 ml) Campari
1 δόση Βερμούτ κόκκινο
Παγάκια
1/2 ροδέλα πορτοκαλιού
Σόδα
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ βάζουμε λίγα παγάκια, το τζιν το καμπάρι και το βερμούτ και χτυπάμε πολύ καλά. Στο ποτήρι που θα σερβίρουμε το κοκτέιλ μας βάζουμε πολλά παγάκια, σουρώνουμε το μείγμα του σέικερ σε αυτό και προσθέτουμε σόδα μέχρι να γεμίσει. Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούμε την ροδέλα πορτοκαλιού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.