Υλικά:
250ml μπύρα
15ml ουίσκι
1 κρόκο αυγού
2 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλάκι κακάο
1 ξύλο κανέλας
2 κομμάτια αστεροειδή γλυκάνισο
Λίγη κανέλα τριμμένη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε τη ζάχαρη μαζί με τον κρόκο του αυγού και μετά σιγά-σιγά προσθέτουμε την μπύρα, το ουίσκι και το κακάο. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο και σερβίρουμε σε φλυτζάνι. Προσθέτουμε το ξυλάκι της κανέλας, πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη κανέλα και διακοσμούμε με τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.