Για να φύγουν οι μυρωδιές από την κουζίνα μετά από το μαγείρεμα (είτε από ψάρια είτε από ότι άλλο αφήνει μυρωδιές π.χ. τηγανητά) εκτός από βανίλια μπορείτε να βάλετε σε ένα σκεύος που να μην καίγεται (πχ. τασάκι, οτιδήποτε με αλουμινόχαρτο κλπ.) καρβουνάκι και αφού το ανάψετε να του ρίξετε μια γεμάτη κουταλιά ελληνικού καφέ! Ο καπνός που βγαίνει σκεπάζει τις μυρωδιές και δεν αφήνει και στον αποροφητήρα καμιά οσμή (μπορείτε να τον έχετε ανοιχτό να τραβάει).
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Ασημίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.