1 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό τυρί φέτα
1 κουτ. γλυκού φρέσκο θυμάρι και φρέσκια ρίγανη μαζί ανακατεμένα
2 φακελάκια μαγιά
Πιπέρι
Νερό χλιαρό
Παρθένο ελαιόλαδο
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την ξερή μάγια, τα μυρωδικά μας και προσθέτουμε ανακατεύοντας χλιαρό νερό (περίπου ένα ποτήρι) μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Την αφήνουμε για ένα μισάωρο σε ζεστό μέρος, την κόβουμε σε 4 κομμάτια, αλείφουμε το κάθε κομμάτι με λίγο ελαιόλαδο και το ανοίγουμε σε ένα χοντρό φύλλο για ένα μεγάλο τηγάνι (π.χ. 28 εκατοστών). Βάζουμε ένα φλυτζάνι λάδι να κάψει στο τηγάνι μας. Χοντροκόβουμε την φέτα και ρίχνουμε πιπέρι. Στο ένα φύλλο ρίχνουμε την μισή γέμιση και το καλύπτουμε με το άλλο. Κατόπιν το ρίχνουμε στο τηγάνι να ροδοκοκκινίσει από την μια πλευρά και μετά το γυρνάμε από την άλλη και το σερβίρουμε.
Αυτή την συνταγή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!