1500γρ. μοσχάρι σε φέτες
5 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα ρίγανη και θυμάρι φρέσκα
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στο ρεντέ
2 σκελίδες σκόρδο στο ρεντέ
Παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε στη χύτρα για μισή ώρα το κρέας. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα μυρωδικά μας, με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και 1 κουτ. γλυκού λάδι. Όταν βράσει το κρέας, βάζουμε τις φετούλες του στα υλικά του μπωλ. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λάδι και αφού οι φετούλες μας είναι αλειμμένες με τα μυρωδικά μας τις πασπαλίζουμε με αλεύρι και τις ρίχνουμε στο τηγάνι για 2-3λεπτα. Σερβίρονται με τηγανητές πατάτες και φρέσκο τζατζίκι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!