1 γαλλική μπαγκέτα
250γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
2 ντομάτες
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουταλάκια ξύδι μπαλσάμικο
1/4 κούπας βούτυρο εκτός ψυγείου
Λίγο τριμμένο σκληρό τυρί (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Πλένουμε, στεγνώνουμε, βγάζουμε τα σπόρια από τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Σε ένα μπωλ βάζουμε τις ντομάτες, την παρμεζάνα, τον βασιλικό, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τα ανακατεύουμε. Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες και αλείφουμε βούτυρο πάνω τους. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε φετούλες και τις απλώνουμε πάνω στο βουτυρωμένο ψωμί. Αραδιάζουμε τις φέτες πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Βγάζουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε πάνω τους μια κουταλιά από το μείγμα με τις ντομάτες και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο σκληρό τυρί. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!