1 κιλό μπρόκολο χωρίς το κοτσάνι
6 αυγά
3 ντομάτες
200γρ. τυρί φέτα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το μπρόκολο για 6-8 λεπτά έτσι ώστε να κρατάει λίγο. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο ένα πυρέξ και απλώνουμε μέσα το μπρόκολο. Κόβουμε τις ντομάτες σε φετούλες και τις διασκορπίζουμε κι αυτές στο πυρέξ μας. Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τέλος το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ πολύ καλά. Αδειάζουμε το μείγμα των αυγών πάνω στο μπρόκολο και στις ντομάτες. Θρυμματίζουμε την φέτα και την μοιράζουμε σε όλη την επιφάνεια του πυρέξ και τέλος ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη ώστε να πάει παντού. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Αντί για φρέσκο μπορούμε κάλλιστα να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο μπρόκολο.