4 μπριζόλες χοιρινές
500γρ. κους κους
4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και ξεφλουδισμένες
1 κύβο νοστιμιάς διαλυμένο σε 450ml νερό
1 λεμόνι
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
4 κουταλάκια πάπρικα
Αλάτι
Πλένουμε καλά το λεμόνι, ξύνουμε στον τρίφτη τη φλούδα του και κρατάμε το ξύσμα. Το στύβουμε και παίρνουμε το χυμό του. Σε ένα μικρό μπωλάκι χτυπάμε καλά τον μισό χυμό από το λεμόνι, την πάπρικα, αλάτι και ελαιόλαδο και με αυτό το μείγμα αλείφουμε από όλες τις πλευρές τις μπριζόλες μας και τις αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα. Τις ψήνουμε στο grill για δέκα – δώδεκα λεπτά.
Ωστόσο διαλύουμε τον κύβο νοστιμιάς σε 450ml καυτό νερό, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και κόβουμε σε λωρίδες τις κόκκινες πιπεριές. Σε ένα βαθύ μπωλ βάζουμε το κους κους, τις πιπεριές, τον μαϊντανό, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το υπόλοιπο χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τον ζεστό ζωμό από τον κύβο νοστιμιάς, ανακατεύουμε ελαφρά και σκεπάζουμε το σκεύος μας για 10 περίπου λεπτά ώστε να απορροφηθεί ο ζωμός.
Βγάζουμε τις μπριζόλες μας από το γκριλ και τις σερβίρουμε με το κους κους!