7 κανονικές μπριζόλες
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Ζωμό βοδινού Maggi
Βούτυρο
1 κούπα λάδι
2 κούπες νερό
Πλένουμε τις μπριζόλες καλά και της στραγγίζουμε. Στο κάτω μέρος του ταψιού βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τον ζωμό στη μέση του ταψιού. Στρώνουμε της μπριζόλες και τους ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ρίχνουμε 1 κούπα λάδι και 2 κούπες νερό. Τις βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και μισή περίπου μέχρι να φτάσουν στο επιθυμείτο αποτέλεσμα και της γυρίζουμε συνέχεια ανά τέταρτο με 20λεπτό.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Διονυσία Παγκάλου την οποία και ευχαριστούμε πολύ!