4 μπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα ή φιλέτο
1/2 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλάκι πράσινο πιπέρι σε κόκκους
4 κουταλιές κονιάκ
150-200ml κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Σπάμε ελαφρά στους κόκκους των πιπεριών. Αφαιρούμε οποιοδήποτε λίπος υπάρχει στις μπριζόλες μας και τις πασπαλίζουμε με τη μουστάρδα σε σκόνη και από τις δύο πλευρές τους. Πιέζουμε δυνατά πάνω τους το πιπέρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε για τέσσερα περίπου λεπτά από την κάθε πλευρά τις μπριζόλες μας και τις βγάζουμε σε ένα πιάτο διατηρώντας τις ζεστές. Στο τηγάνι μας προσθέτουμε το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος και τα σιγοβράζουμε για δυο τρία λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε τα πιπεράτα φιλέτα περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα τους.