Υλικά:
Ψωμάκια μπριός
Κίτρινα τυριά διάφορα κομμένα σε φέτες του τοστ
Καπνιστή γαλοπούλα, χοιρινή ωμοπλάτη, σαλάμι
Μαγιονέζα
1/2 περίπου κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε καλά τη μαγιονέζα με τη σκόνη μουστάρδας. Κόβουμε τα μπριός οριζόντια στη μέση, και τα αλείφουμε στο εσωτερικό τους με τη μαγιονέζα. Κόβουμε τα τυριά και τα αλλαντικά ανάλογα με το μέγεθος του μπριός. Βάζουμε σε κάθε μπριός μία φέτα τυρί και μία φέτα από κάποιο αλλαντικό έτσι ώστε να περισσεύουν ελάχιστα για να τα ξεχωρίζουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.