Υλικά:
1 1/2 κιλό πατάτες
1 1/2 κιλό κολοκυθάκια
1 κουτί ψιλοκομμένη ντομάτα
2 κρεμμύδια
1 σκόρδο (προαιρετικά)
1/2 με 1 ποτήρι λάδι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα κολοκυθάκια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και σε ροδέλες το σκόρδο. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ταψί ή πυρέξ, τα ανακατεύουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε από πάνω τη ντομάτα και το λάδι. Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθεί η πατάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.