Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
2-3 πατάτες
3-4 κολοκύθια
2 κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες γινωμένες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Μαϊντανό
Δυόσμο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Σε ένα ταψί κόβουμε τις πατάτες σε μικρά σχετικά κομμάτια. Το ίδιο κάνουμε και με τα κολοκύθια μας, σε λίγο μεγαλύτερα κομμάτια από τις πατάτες. Στο ταψί μας κόβουμε επίσης τα κρεμμύδια και τα σκορδάκια μας. Τις ντομάτες τις περνάμε από το μούλτι και τις ρίχνουμε κι αυτές στο ταψί μας. Κατόπιν ρίχνουμε το πελτέ, δυόσμο, μαϊντανό, λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι, μπόλικο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη, σταυρώνουμε και φουρνίζουμε το φαγητό μας για 45-50 περίπου λεπτά της ώρας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο