1 κούπα και 4 κουταλιές Μερέντα
1/2 κούπα αλεύρι
2 αυγά
1/2 κούπα περίπου φουντούκια ολόκληρα ή χοντροσπασμένα
Ελάχιστο βούτυρο ή μαργαρίνη
Ανάβουμε τον φούρνο μας να προθερμανθεί στους 175 βαθμούς. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι και όταν ανακατευτούν καλά προσθέτουμε και τη Μερέντα. Αλείφουμε ένα ταψάκι με βούτυρο και αδειάζουμε μέσα του το μείγμα μας στρώνοντάς το να γίνει ισόπαχο. Αραδειάζουμε πάνω του τα φουντούκια και ψήνουμε για είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά (δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή). Αφήνουμε το μπράουνις να κρυώσει για δέκα λεπτάκια και στη συνέχεια το κόβουμε και απολαμβάνουμε!