Υλικά:
100γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300γρ. νουκρέμα φουντουκιού
2 μεγάλα αυγά
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την νουκρέμα και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε κοσκινισμένο το αλεύρι λίγο λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Λαδώνουμε ή βουτυρώνουμε πάρα πολύ ελαφρά το ταψί μας και στη συνέχεια απλώνουμε μέσα του το μείγμα του μπράουνις. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για δέκα λεπτά τουλάχιστον πριν ξεφορμάρουμε. Ιδανικά το συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.