Υλικά:
1 δόση μπράντυ (brandy)
1 δόση καφέ crème de cacao
1 δόση κρέμα γάλακτος
Παγάκια
Λίγο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Σε σέικερ βάζουμε το μπράντυ, τον καφέ, την κρέμα γάλακτος, 2-3 παγάκια και τα χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι για κοκτέιλ που έχουμε προηγουμένως παγώσει και πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κοκτέιλ μας με λίγο μοσχοκάρυδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.