2 1/2 κιλά περίπου κοτόπουλο (μπούτια ή κοπανάκια)
4-5 κουταλιές απαλή μουστάρδα τύπου Dijon
4-5 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Κλωναράκια δεντρολίβανου
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο προσθέτοντας λίγο αλάτι. Αλείφουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με το μείγμα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί ώστε να έχουν την πλευρά με την πέτσα προς τα πάνω. Ανάμεσά τους βάζουμε και κλωναράκια δεντρολίβανου και ψήνουμε το φαγητό μας στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για τρία τέταρτα της ώρας περίπου. Αλατίζουμε και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι πάνω στα μπούτια κοτόπουλου πριν σερβίρουμε.
Συνοδεύεται τέλεια με ρύζι πιλάφι.