12 μπουτάκια κοτόπουλου
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 λεμόνι (το χυμό και το ξύσμα του)
3 κουταλιές μουστάρδας
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μέλι
6 κουταλιές σόγια σος
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη σόγια σος, και το μέλι και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο μπολ και τα μπουτάκια κοτόπουλου και τα ανακατεύουμε ώστε να αλειφτούν καλά με τη μαρινάδα. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον δύο ώρες μέσα στο μπολ, στο ψυγείο. Τα βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για τρία τέταρτα της ώρας. Ενδιάμεσα τα αλείφουμε καλά με τη μαρινάδα και τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Θα ξετρελαθείτε!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Αργυρώ Μ., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!