Υλικά:
1 φύλλο κρούστας
20 φέτες παστουρμά
20 φέτες τυρί κίτρινο ή κασέρι
20 ροδέλες ώριμης ντομάτας
40 ροδέλες πιπεριάς
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε στα δύο. Στρώνουμε πάνω σε κάθε φύλλο μια φέτα τυρί, μια φέτα παστουρμά, μια ροδέλα ντομάτας και δύο ροδέλες πιπεριάς. Διπλώνουμε αριστερά και δεξιά το φύλλο μας και στη συνέχεια το τυλίγουμε να γίνει σαν φάκελος. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο τα μπουρεκάκια με παστουρμά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας το επιπλέον λάδι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με μπιρίτσα, ουζάκι ή έστω με μπόλικο δροσερό νερό!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.