1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα γάλα
4 κούπες βούτυρο
1 1/2 κούπα γραβιέρα
1/2 κούπα παρμεζάνα
4 αυγά
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
1 πρέζα πιπέρι
Λίγη γραβιέρα ακόμη για πασπάλισμα
1 κρόκο αυγού
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, 1/2 κούπα νερό, το βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ανακατεύοντάς το συχνά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα (όπως στη ζύμη για σου). Όταν η ζύμη μας γίνει μια μπάλα χωρίς να κολλάει στα τοιχώματα της κατσαρόλας απομακρύνουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για ένα δεκάλεπτο. Προσθέτουμε και τα αυγά, ένα – ένα, όταν η ζύμη μας απορροφά το ένα τότε προσθέτουμε το επόμενο. Μετά προσθέτουμε το πιπέρι, τα τυριά και ανακατεύουμε ξανά. Βάζουμε τη ζύμη μας σε ένα κορνέ και φτιάχνουμε μπαλάκια πάνω σε στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Χτυπάμε καλά τον κρόκο του αυγού με ένα κουταλάκι νερό και αλείφουμε τα τυρομπαλάκια μας με τη βοήθεια ενός πινέλου. Τα πασπαλίζουμε και με το επιπλέον τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο για μισή περίπου ώρα. Τα σερβίρουμε είτε ζεστά είτε τα ξαναζεσταίνουμε πριν να τα σερβίρουμε.