1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
120γρ. τυρί κρέμα (κριμ τσιζ)
40γρ. λευκή σοκολάτα
1 κουταλιά βούτυρο
Σπασμένα μπισκότα κριμ κράκερς
Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και λίγο λίγο το ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας προσεκτικά ώστε να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε και τη λευκή σοκολάτα και όταν ανακατεύοντας δούμε τον πάτο της κατσαρόλας (το μείγμα χωρίζει για λίγα δευτερόλεπτα) τότε είναι έτοιμο. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα μεταλλικό ταψάκι ή φόρμα και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το μείγμα μας για μία ώρα. Πλάθουμε ομοιόμορφα μπαλάκια με τα χέρια μας και τα βουτάμε στα θρυμματισμένα κριμ κράκερς. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!